به گزارش پایگاه خبری پیداگرنیوز، رئیس پلیس فتا استان با بیان اینکه پیام های درخواست پول از سوی اقوام و آشنایان در شبکه‌های اجتماعی ترفند مجرمان سایبری است، به شهروندان هشدار داد حتما قبل از واریز وجه درخواستی با دوست یا آشنای خود تماس بگیرند. سرهنگ سید مصطفی مرتضوی  بیان داشت: هر روز روش‌های جدیدی […]

به گزارش پایگاه خبری پیداگرنیوز، رئیس پلیس فتا استان با بیان اینکه پیام های درخواست پول از سوی اقوام و آشنایان در شبکه‌های اجتماعی ترفند مجرمان سایبری است، به شهروندان هشدار داد حتما قبل از واریز وجه درخواستی با دوست یا آشنای خود تماس بگیرند.

سرهنگ سید مصطفی مرتضوی  بیان داشت: هر روز روش‌های جدیدی برای کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی ابداع می‌شود و متاسفانه شهروندان زیادی به دلیل اینکه اطلاع و دانش کافی ندارند و یا به دلیل بی‌دقتی در دام این کلاهبرداران گرفتار می‌شوند.

وی افزود: در یکی از این روش های کلاهبرداری، مجرمان سایبری با دسترسی غیر مجاز به اطلاعات تلفن همراه بخصوص مخاطبین و پیامک ها و برقراری ارتباط با اقوام و آشنایان کاربر از آنها می‌خواهند با توجه به بحران به وجود آمده مبلغی به شماره حساب اعلامی از سوی آنها واریز کنند و شهروندان نیز با توجه به این‌که ظاهرا پیام از طرف اقوام وآشنایان آنان است، اعتماد کرده و مبلغ درخواستی را به شماره حساب اعلامی واریز می کنند بدون اینکه اطلاعی از صحت و سقم این درخواست داشته باشند.

رئیس پلیس فتا استان به شهروندان توصیه کرد در صورت ارسال چنین پیام هایی برای ان ها قبل از واریز پول به حساب اعلامی حتماً با دوست یا آشنایی که پیام از طرف وی ارسال شده است تماس گرفته و از صحت پیام اطمینان حاصل کنند و همچنین به هیچ عنوان لینک های ارسالی ناشناس و مشکوک را باز نکرده و با توجه به دسترسی اپلیکیشن های اندرویدی به اطلاعات تلفن همراه از اصالت و معتبر بودن آن برنامه اطمینان حاصل کنند و صرفا آن را از منابع معتبر و مجاز دانلود و نصب کنند.

این مقام انتظامی درپایان خاطر نشان کرد: از شهروندان می خواهیم در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک و مجرمانه در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری لینک ثبت گزارش های مردمی با ما در میان بگذارند.