به گزارش پایگاه خبری پیداگرنیوز، شهردار اصفهان گفت: استفاده از ظرفیت فرهنگی برای حل مسائل جاری شهرها باید مورد توجه قرار گیرد، در اصفهان تجربه موفقی داریم، بنابراین اگر به موضوع فرهنگ بها دهیم، مشکلات شهری در این حوزه راحت‌تر رفع خواهد شد. علی‌قاسم‌زاده در نخستین نشست هم‌اندیشی رؤسای کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی […]

به گزارش پایگاه خبری پیداگرنیوز، شهردار اصفهان گفت: استفاده از ظرفیت فرهنگی برای حل مسائل جاری شهرها باید مورد توجه قرار گیرد، در اصفهان تجربه موفقی داریم، بنابراین اگر به موضوع فرهنگ بها دهیم، مشکلات شهری در این حوزه راحت‌تر رفع خواهد شد.

علی‌قاسم‌زاده در نخستین نشست هم‌اندیشی رؤسای کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهرهای مراکز استان کشور و چهارمین اجلاس شهرهای حماسه‌ساز انقلاب اسلامی با اشاره به پیام آیت‌الله مظاهری به این اجلاس اظهار کرد: به اقتضای زمان به اینگونه رهنمودها نیازمندیم؛ در پرتوی سرچشمه زلال مرجعیت بسیاری از مشکلات قابل رفع است، چراکه به عنوان سرمشق چنین پیام و رهنمودهایی را می‌توانیم مبنای بسیاری از تصمیم‌گیری‌ها قرار دهیم.

وی با بیان اینکه شهر اصفهان از مواهبت علمی، فقهی و چنین اسطوره‌های تقوا بهره‌مند است، افزود: شهرها در طول تاریخ چهار دوره تحولی را پشت سر گذاشتند که دوره اول شهرهای ابتدایی، دوم رنسانس و شهرهای صنعتی، سوم شهرهای سبز بودند و از دل شهرهای صنعتی، انقلاب سبز که طرفداران محیط زیست بودند، شکل گرفت که علیه شهرهای آلوده قیام و صنایع آلاینده را از شهرها بیرون کردند، به این ترتیب شهرهای پاک شکل گرفت.

شهردار اصفهان تصریح کرد: در دوره چهارم شهرهای فرهنگی به‌وجود آمدند که شاخص آنها تعداد اماکن، رخدادها و میزان تولید محصولات فرهنگی است.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت فرهنگی برای حل مسائل جاری شهرها باید مورد توجه قرار گیرد، در اصفهان تجربه موفقی داریم، بنابراین اگر به موضوع فرهنگ بها دهیم، مشکلات شهری در حوزه فرهنگ راحت‌تر رفع خواهد شد.

قاسم‌زاده اظهار کرد: در دو دهه اخیر با تقویت فرهنگ شهرنشینی و شهروندی بسیاری از مشکلات حوزه خدمات شهری را رفع کردیم و هزینه نگهداشت شهر را کاهش دادیم و اگر در حال حاضر شهر اصفهان را تمیز می‌بینیم، به دلیل آن است که فرهنگ و مشارکت مردم در نگهداشت شهر ارتقا یافته است.

وی با بیان اینکه مشکلات حوزه حمل‌ونقل با ایجاد زیرگذر، روگذر و تونل رفع نمی‌شود، بلکه فرهنگ ترافیک مردم باید ارتقا یابد، گفت: حل مسائل شهری از مسیر فرهنگ، از طریق افزایش مشارکت مردم در اداره شهر انجام می‌شود.

شهردار اصفهان افزود: عناصر و شخصیت‌های فرهنگی نقش مؤثری در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی مدیریت شهر ایفا می‌کنند، کمیسیون‌های فرهنگی شوراها نیز چنین نقشی دارند.

وی تصریح کرد: در ادبیات دینی ما نیز ظرفیت‌هایی وجود دارد که می‌توانیم برای ارتقای فرهنگ شهرنشینی از آن‌ها استفاده کنیم.

 

قاسم‌زاده خطاب به رؤسای شوراهای اسلامی مراکز استان‌های کشور خاطرنشان کرد: طی این نشست دو روزه که در اصفهان برگزار می‌شود، از شما انتظار این هدیه را داریم که هر عیبی در این شهر مشاهده کردید به ما منعکس کنید تا مشکلات بهبود یابد؛ شهری که فرهیختگان در آن رفت و آمد کنند، بی‌شک متأثر از حضور آن‌ها خواهد بود./انتهای پیام