به گزارش پایگاه خبری پیداگرنیوز،رییس شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر گفت: به منظور پیشگیری و کنترل بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) در شهرستان، محوطه عمومی و جایگاه نگهداری دام و پسماندهای کشتارگاه دام شهرستان خمینی شهر علیه انگل های خارجی دام (کنه ها و پشه ها) سم پاشی گردید. ، فضل الله صالحی گفت: به […]

به گزارش پایگاه خبری پیداگرنیوز،رییس شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر گفت: به منظور پیشگیری و کنترل بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) در شهرستان، محوطه عمومی و جایگاه نگهداری دام و پسماندهای کشتارگاه دام شهرستان خمینی شهر علیه انگل های خارجی دام (کنه ها و پشه ها) سم پاشی گردید.

، فضل الله صالحی گفت: به منظور پیشگیری و کنترل بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) در شهرستان، محوطه عمومی و جایگاه نگهداری دام و پسماندهای کشتارگاه دام شهرستان خمینی شهر علیه انگل های خارجی دام (کنه و پشه) سم پاشی گردید.

وی افزود: کنه ها یکی از عوامل انتقال عامل بیماری تب کریمه کنگو می باشند که با حذف آن ها می توان چرخه انتقال بیماری را قطع نمود.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: اتاق پیش سرد کشتارگاه دام نقش جهان شهرستان خمینی شهر نیز همواره فعال بوده و کلیه گوشت های استحصال شده در کشتارگاه، دوره پیش سرد را طی و پس از آن به مراکز عرضه ارسال می گردد.

صالحی  افزود: همچنین در این خصوص برای گروه های هدف اعم از کارکنان کشتارگاه، متصدیان مراکز عرضه گوشت قرمز و مراکز نگهداری و فروش دام ، کلاس آموزشی توجیهی برگزار و راه های پیشگیری و مقابله با بیماری توسط مسئول فنی دامپزشکی کشتارگاه به صورت چهره به چهره آموزش داده شد .

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر در پایان با تاکید بر اینکه اولویت در پیشگیری از این بیماری، رعایت مسائل بهداشتی و افزایش سطح آگاهی عمومی است گفت: خرید گوشت و آلایش دامی ( دل و جگر) از مکان های مجاز و دقت در لیبل ها و مهر بازرسی بهداشتی دامپزشکی، نگهداری گوشت و آلایش خریداری شده به مدت ۴۸ ساعت در دمای صفر تا  چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال) ، استفاده از دستکش در هنگام خرد کردن گوشت و اطمینان از پخته شدن کامل گوشت و دل و جگر قبل از مصرف آن، همگی از نکاتی است که شهروندان می بایست با رعایت کردن آن، از ابتلا به این بیماری پیشگیری نمایند.