به گزارش حضور آنلاین؛ مصرف شوید تازه، برای تنگی نفس، سکسکه، ضعف معده و کبد و طحال، سنگ کلیه و مثانه، کولیت، درد مفاصل، درد قاعدگی و بیماریهای تناسلی مفید است. شوید مسکن درد شکم و روده، بازکننده گیر و انسداد آنها و هاضم قوی میباشد. شوید، پزنده طعام، بازکننده باد و بول و حیض […]
به گزارش حضور آنلاین؛ مصرف شوید تازه، برای تنگی نفس، سکسکه، ضعف معده و کبد و طحال، سنگ کلیه و مثانه، کولیت، درد مفاصل، درد قاعدگی و بیماریهای تناسلی مفید است. شوید مسکن درد شکم و روده، بازکننده گیر و انسداد آنها و هاضم قوی میباشد. شوید، پزنده طعام، بازکننده باد و بول و حیض و شیر است، و تخم آن در این خصوص قویتر از خود آن میباشد. خوردن شوید، یرقان (زردی پوست)، امراض بلغمی، سکسکه، ضعف معده، جگر و طحال را رفع میکند.
خوردن شوید سرفه و تنگی نفس را بهبود میدهد. شوید یا شبت با طبیعت گرم و خشک، مفید حال بلغمیها و سردمزاجها است. شوید تازه، از منظر طب سنتی، تحلیل برنده اخلاط بدن، بازکننده انسداد عروق، اشتهاآور، مدر و قاعده آور است و میتواند با افزایش ترشح انسولین، سطح قند خون را در بیماران دیابتی کاهش دهد. فراموش نکنیم که در مقالههای طب نوین هم تأکید شده است که استفاده از شوید تازه باعث کاهش سطح تری گلیسرید و کلسترول خون میشود.
پختن گوشت با شوید تازه باعث برطرف شدن بوی بد گوشت و پختن سریعتر آن میشود. این روش پخت، هضم گوشت را برای افرادی که معدههای ضعیفی دارند، سادهتر میکند. به همین دلیل پرورش شوید در منزل و مصرف مداوم آن، فواید بسیاری برای بدنتان دارد.
خوردن آب پخته شوید رفع سکسکه و قی و غثیان غذای فاسد میکند. ضماد پخته شوید که از جوشیدن و پختن سفت شده باشد با عسل بر مقعد باعث لینت طبع میشود. نوشیدن آب پخته شوید رفع درد پشت و کلیه و مثانه میکند.
شوید تازه، از منظر طب سنتی، تحلیل برنده اخلاط بدن، بازکننده انسداد عروق، اشتهاآور، مدر و قاعده آور است و میتواند با افزایش ترشح انسولین، سطح قند خون را در بیماران دیابتی کاهش دهد.
خواص پیاز برای بدن
طبع پیاز به مقدار تندی و شکل آن بستگی دارد. هرچه پیاز تندتر باشد و شکل کشیدهتری داشته باشد، گرمی آن بیشتر است. استفاده این سبزی بدون مصلح در اشخاص گرم مزاج سبب سردرد میشود. پیاز دارای ویتامینهای A, B, C و همینطور دارای آهن، گوگرد، فسفر، کلسیم، پتاسیم، سدیم و ید میباشد که به هضم غذاهای نشاستهای کمک میکند. از این جهت میگویند با برنج پیاز بخورید همینطور وجود (( سیلیس)) در پیاز سبب میشود که استخوانها مستحکم و عضلات تقویت شود. حفظ سلامت استخوان با مصرف پیاز، بر اساس گفته پژوهشگران سوئیسی، ترکیبات موجود در پیاز سفید رنگ میتواند پوکی استخوان را کاهش دهد. مبارزه با سرطان (cancer)، پیازهای قرمز بیشترین اثرگذاری را در نابود کردن سلولهای سرطانی سینه و سرطان روده دارند.
پیاز شبیه سیب منبع بسیار عالی نوعی آنتی اکسیدان به نام «کرکتین» است. خطر پیدایش بیماریهای قلبی- عروقی را کاهش میدهد. پیاز را بصورت خام یا پخته میتوانید استفاده کنید ولی پیاز خام آنتی اکسیدان های بیشتری دارد که البته پخت و پز، مقدار آنتی اکسیدان های این ماده غذایی را تنها کمی کاهش میدهد. درمان اسهال از فواید پیاز، برای درمان بیماری اسهال از پوست پیاز استفاده کنید به این صورت که پوست پیاز را بشوئید و در مقدری آب به مدت ده دقیقه بجوشانید، بعد آن را در درون دستمالی بریزید و فشار دهید تا عصاره آن گرفته شود. بعداً این عصاره را با شکر شیرین کنید و روزی چند فنجان از آن را بنوشید تا بیماری اسهال کاملاً از بین برود. بهبود سیستم ایمنی و درمان سرما خوردگی با پیاز، پیاز حاوی سلنیوم است که عملکرد سیستم ایمنی را تحریک میکند. میتوانید برای درمان سرما خوردگی، چای پیاز درست کنید.
پیاز شما را از ابتلاء به زخم و ورم معده در امان نگه میدارد، کمتر خوراکی مانند پیاز پیدا میشود که بتواند سبب از بین رفتن رادیکالهای آزاد شود؛ این خاصیت پیاز در کنار قدرت بهبود بخشی این سبزی پر خاصیت سبب میشود از ابتلاء به زخم معده در امان بمانید. همچنین پیاز میتواند از پیشرفت ورم معده در طولانی مدت جلوگیری کند و سبب حفظ سلامتی پوشش داخلی معده و حفظ تعادل اسیدی آن شود.
Sunday, 19 May , 2024