به گزارش پایگاه خبری پیداگرنیوز، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان بیان داشت: ۳۷۰ هزار خانوار اصفهانی در سه دهک ابتدایی یارانه‌بگیران قرار دارند. میثم مداحی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: در استان اصفهان یک میلیون و ۷۰۰ هزار خانوار در ۹ دهک درآمدی یارانه دریافت می‌کنند که ۳۷۰ هزار خانوار […]

به گزارش پایگاه خبری پیداگرنیوز، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان بیان داشت: ۳۷۰ هزار خانوار اصفهانی در سه دهک ابتدایی یارانه‌بگیران قرار دارند.

میثم مداحی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: در استان اصفهان یک میلیون و ۷۰۰ هزار خانوار در ۹ دهک درآمدی یارانه دریافت می‌کنند که ۳۷۰ هزار خانوار در سه دهک ابتدایی یارانه‌بگیران قرار دارند .

وی افزود: طرح تشویقی دولت شامل سه دهک یارانه‌بگیر و افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی می‌شود و اگر این افراد ۵۰ درصد از یارانه معادل ۲۰۰ هزار تومان را از کالا برگ استفاده کنند، ۱۲۰ هزار تومان معادل ۳۰ درصد یارانه تشویقی به حساب آنان واریز می‌شود.

مداحی با بیان اینکه افزایش امنیت شغلی یکی ازخدمات اداره کار است، گفت: سال گذشته بالغ بر ۱۷ هزار نفر تحت پوشش بیمه بیکاری قرار گرفتند که بطور عمده کارگرانی بودند که به هر طریقی بیکار شده بودند.

وی با اشاره به وجود ۱۸۰ هزار بیکار در استان اصفهان اضافه کرد: یکی از وظایف مهم این مجموعه حاکمیتی ترسیم آینده مطلوب و تسهیل بازار کار متناسب با آن برای افراد جویای کار می باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه میزان نرخ بیکاری در استان اصفهان در بهار سال گذشته ۱۲.۶ درصد بود، گفت: بهار امسال این عدد به ۹.۲ کاهش یافت‌ بطوریکه  در مدت یک سال شاهد کاهش ۳.۴ درصدی نرخ بیکاری در استان اصفهان بودیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به تشکیل ۶۵ خانه کارگری و برگزاری ۲۲۵ دوره آموزشی و پیشگیری طی سال گذشته بیان کرد:در حوزه تعاون بالغ بر هفت هزار تعاونی ثبت شده که ۳۵۰۰ تعاونی فعال است و ۶۸ میلیون دلار محصول از تعاونی‌های استان در سال گذشته صادر شد.‌

وی در ارتباط با آمار بیمه شدگان استان گفت: اصفهان دومین استان از نظر تعداد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی در کشور است و بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان گفت:سال گذشته در سراسر کشور افزون بر ۴۰۰ هزار دادخواست در هیات‌های تشخیص و حل اختلاف وصول شد که ۱۰ درصد از شکایت‌های کارگری و کارفرمایی کشور مربوط به استان ماست‌.

وی افزود: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ۳۵۹ خدمت گوناگون به جامعه کارگری ارائه می‌دهد که یکی از مهمترین این خدمات رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمای در مراجع تشخیص و حل اختلاف است .

مداحی در ارتباط با افزایش دادخواست‌های کارگری و کارفرمایی در استان توضیح داد: تعداد بالای بیمه‌شدگان تامین اجتماعی در اصفهان در کنار صنعتی بودن این استان از عوامل افزایش دادخواست‌های کارگری و کارفرمایی تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی است.

این مقام مسئول ادامه داد: ناآگاهی کارگران از قوانین از دیگر دلایل افزایش طرح دعاوی در جوامع کارگری و کارفرمایی است که در این راستا آموزش قوانین در سطح کارشناسی و تشکلات را در پیش گرفته ایم.

وی گفت: درحال حاضر برنامه‌های متعددی از جمله مشاوره رایگان و پیشنهادهای سازنده برای امور قراردادها کارگری در حال اجرا می باشد تا اطلاعات جامعه کارگری و کارفرمایی اصفهان از قوانین کار افزایش یابد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان بیان داشت: در سال گذشته ۳۴  هزار دادخواست کارگری و کارفرمایی در هیئت‌های تشخیص رسیدگی و برای ۲۹ هزار مورد دادنامه صادر شده است.

مداحی با بیان اینکه اداره کار استان ۴۹ هیئت تشخیص و ۲۱ هیئت حل اختلاف دارد، افزود: در مراجع تجدیدنظر و حل اختلاف استان بالغ بر هفت هزار دادخواست واصل و بیش از پنج هزار دادنامه صادر شده است.

خبرنگار اکرم ملکی