به گزارش پایگاه خبری پیداگرنیوز،فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف ۲۱ فقره کلاهبرداری به ارزش ۷۳۳ میلیارد ریال توسط کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی طی مدت ۶ ماهه سال جاری خبر داد. سردار حمید علینقیان پور بیان داشت: یکی از اقداماتی که در فرماندهی انتظامی استان اصفهان با جدیت دنبال می شود رسیدگی به پرونده […]

به گزارش پایگاه خبری پیداگرنیوز،فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف ۲۱ فقره کلاهبرداری به ارزش ۷۳۳ میلیارد ریال توسط کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی طی مدت ۶ ماهه سال جاری خبر داد.

سردار حمید علینقیان پور بیان داشت: یکی از اقداماتی که در فرماندهی انتظامی استان اصفهان با جدیت دنبال می شود رسیدگی به پرونده های کلاهبرداری از شهروندان و بازگرداندن اموال آنها است که در همین راستا طی مدت ۶ ماهه سال جاری ۲۱ فقره انواع کلاهبرداری توسط کارآگاهان پلیس آگاهی استان اصفهان کشف شده است.

وی از انهدام ۵ باند کلاهبرداری و دستگیری ۳۲ کلاهبردار در مدت مذکور خبر داد و گفت: پس از بررسی های دقیق صورت گرفته مشخص شد مبلغ ۷۳۳ میلیارد ریال توسط این افراد کلاهبرداری شده بود که تلاش ها و پیگیری های ویژه ای برای احقاق حقوق مال باختگان و بازگرداندن اموال از دست رفته آنها انجام گرفت.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه از میان کلاهبرداران دستگیر شده ۲۷ نفر مرد و ۵ نفر زن بوده و ۳۰ درصد از آنان نیز سابقه دار بودند اظهار داشت: رنج سنی متهمان بین ۲۵ تا ۳۵ سال و مدرک تحصیلی آنها کاردانی و کارشناسی بوده و بیشتر با ترفند خرید و فروش ملک و زمین، خرید خودرو، کالا و اجناس و همچنین جلب اعتماد افراد با ترفند سرمایه گذاری در زمینه صادرات و واردات و اعطای سود های کلان از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند.

سردار علینقیان پور با اشاره به افزایش ۸٫۸ درصدی کشف پرونده های کلاهبردای در پلیس آگاهی استان اصفهان عنوان داشت: تعدادی از پرونده های کلاهبرداری در این پلیس باقی مانده که کارآگاهان به صورت شبانه روز بر روی آنها متمرکز شده و به زودی عاملان اصلی انها را شناسایی و تحویل قانون خواهند داد.

این مقام ارشد انتظامی اعتماد بی جا به افراد بدون داشتن شناخت کافی نسبت به آنها، فریب خوردن از ظاهر افراد، اعتماد بی جا به تبلیغات مندرج در مطبوعات، شبکه های اجتماعی و سایت های واسطه گر، عدم مشاوره با کارشناسان و افراد مطلع، طمع و فرصت طلبی بیش از حد برای کسب سریع و آسان دارایی و ثروت، تمایل به حل مسائل و مشکلات از طریق رابطه به جای ضابطه، نا آشنایی با روال قانونی امور اداری، قضائی، انتظامی ، ساده انگاری و بی توجهی به واقعیت های اجتماعی و اقتصادی جامعه را از جمله عوامل اصلی زمینه ساز افتادن در دام کلاهبرداران عنوان کرد.

وی تصریح کرد: اکثر کلاهبرداران معمولاً دارای ظاهری آراسته، شیک پوش، ولخرج، خوش برخورد و چرب زبان هستند تا بتوانند طعمه خود را به دام بیندازند بنا براین به شهروندان توصیه می کنیم در انجام معاملات، سرمایه گذاری ها و غیره صرفاً به ظاهر افراد اتکا نکنند و مراقب افرادی که خود را وابسته به نهادها و ارگان های مهم کشور می دانند باشند و همچنین معاملات و قراردادهای خود را در مراکز رسمی و قانونی به ثبت برسانند تا تحت حمایت های قانونی قرار گیرند و در صورت مشکوک شدن به افراد و شرکت هایی که پیشنهادهای وسوسه انگیز ارائه می کنند موضوع را از طریق تماس با مرکز فوریت های ۱۱۰ با کارشناسان پلیس در میان بگذارند.

سردار علینقیان پور خاطر نشان کرد: به شهروندان توصیه می کنیم برای دریافت وام تنها از طریق بانک ها، مؤسسات اعتباری و صندوق های قرض الحسنه معتبر و مورد تایید بانک مرکزی اقدام کنند و فریب وعده های شرکت های مدعی ارائه سودهای کلان در ازای سرمایه گذاری در آنها را نخورند .