به گزارش پیداگر نیوز، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: تابستان ۱۴۰۰ یکی از سخت ترین تابستان ها از نظر تامین و توزیع آب بین مشترکین بود که آبفای استان اصفهان با سربلندی از این آزمون بیرون آمد. هاشم امینی که به صورت مجازی در بیست و هفتمین نشست کمیته رصد و پایش […]

به گزارش پیداگر نیوز، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: تابستان ۱۴۰۰ یکی از سخت ترین تابستان ها از نظر تامین و توزیع آب بین مشترکین بود که آبفای استان اصفهان با سربلندی از این آزمون بیرون آمد.

هاشم امینی که به صورت مجازی در بیست و هفتمین نشست کمیته رصد و پایش تنش آبی کشور سخن می گفت، بیان داشت: از ابتدای تنش آبی در خرداد ماه سال جاری تاکنون با استفاده از ۵۷۴۰ دستگاه تانکر سیار نزدیک به ۶۱ میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر آب بین شهروندان و روستاییان تحت پوشش، توزیع شده است.

وی افزود: شرایط تامین آب پایدار در تابستان امسال به قدری سخت بود که مجبور شدیم نه فقط در روستاها بلکه در قلب کلان شهر اصفهان نیز به صورت سیار آب توزیع کنیم تا رضایت شهروندان حاصل شود.

این مقام مسئول با اشاره به این که هم اکنون آب مورد نیاز جمعیتی بالغ بر شش میلیون نفر در استان های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری از سد زاینده رود تامین می شود گفت: برآوردها نشان می دهد ذخیره آب دریاچه سد زاینده رود به ۲۵۰ میلیون مترمکعب رسیده است و به همین دلیل مدیریت مصرف بهینه آب، باید همچنان سرلوحه همه کارها باشد.

مدیر عامل آبفای استان اصفهان یکی دیگر از مشکلات تامین آب شرب پایدار را قطع برق چاه ها و تاسیسات آبرسانی در طول تابستان عنوان کرد و گفت: برای حل این مشکل و قطع وابستگی به سامانه های برقابی، تلاش این شرکت بر تقویت دیزل ژنراتورها و تولید برق مورد نیاز، متمرکز شده است.

گفتنی است؛ بیست و هفتمین نشست کمیته رصد و پایش تنش آبی کشور روز یکشنبه ۱۴ شهریورماه جاری به ریاست حمیدرضا جانباز، مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و با حضور مدیران عامل شرکت  های آبفای سراسر کشور  به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.