به گزارش پیداگر نیوز،مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای اصفهان از ایجاد گفتمان اجتماعی و مشارکت اجتماعی در حوزه مبارزه با مواد مخدر خبر داد. آرش اخوان طبسی در تکمیل این یادداشت افزود: موضوع بازتوانی معتادان بهبود یافته از طریق مهارت آموزی توأم با کارآفرینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. نکته حائز اهمیت […]

به گزارش پیداگر نیوز،مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای اصفهان از ایجاد گفتمان اجتماعی و مشارکت اجتماعی در حوزه مبارزه با مواد مخدر خبر داد.

آرش اخوان طبسی در تکمیل این یادداشت افزود: موضوع بازتوانی معتادان بهبود یافته از طریق مهارت آموزی توأم با کارآفرینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

نکته حائز اهمیت این است که بسیاری از مردم تصور می کنند بیکاری علت مهم اعتیاد است اما متأسفانه آمارهای موجود حاکی از آن است که ۵۳ درصد جمعیت معتادان کشور را شاغلان تشکیل می دهند، حتی تعدادی از این افراد دارای شغل دولتی بوده اند.

مهمترین عاملی که در معتاد شدن افراد می تواند دخیل باشد پیشنهاد مصرف مواد مخدر از سوی دوستان، بستگان و حتی یکی از افراد خانواده است که فرد برای ارضای حس کنجکاوی و تفریح پاسخ مثبت می دهد.

سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با انعقاد تفاهم نامه با دستگاههای مرتبط، برنامه ریزی های مناسبی را در این زمینه انجام داده است که بر اساس فرآیند زمانی، معتادین یک پیش اشتغال و پیش آموزش دارند و به این صورت آموزش ها را طی می کنند تا به آموزش کامل برسند و بر اساس مدل جدید (آموزش، تولید، بازاریابی و فروش در حوزه کارآفرینی) این افراد وارد بازار کار شده و به اشتغال می رسند.

بایستی همه به افراد معتاد کمک نمایند تا درمان شوند و همچین به اشتغال آنها توجه جدی داشته باشند.

هدف اصلی الگوی آموزشی تولید، بازاریابی و فروش را پشتیبانی کارآفرینان، سرمایه گذاران، بهبودیافته گان، خیرین و نخبگان از معتادان بهبود یافته است.

با توجه به  نقش مهم خیرین در ایجاد اشتغال برای معتادین بهبود یافته، خیرین می توانند در این حوزه ایفای نقش نمایند و ایجاد اشتغال برای معتادین بهبودیافته را جزء اولویت کاری خود قرار دهند.