به گزارش خبرنگار پیداگر نیوز، رییس انجمن صنایع همگن برق و الکترونیک استان اصفهان بیان کرد: آموزش نیروی انسانی متخصص در حوزه برق باعث تحول در صنعت برق کشور می شود. سید محسن پورسعید در نشست خبری بررسی چالش ها و فرصت های اشتغال وکارآفرینی در رشته مهندسی برق در جمع اصحاب رسانه امروز کشور […]

به گزارش خبرنگار پیداگر نیوز، رییس انجمن صنایع همگن برق و الکترونیک استان اصفهان بیان کرد: آموزش نیروی انسانی متخصص در حوزه برق باعث تحول در صنعت برق کشور می شود.

سید محسن پورسعید در نشست خبری بررسی چالش ها و فرصت های اشتغال وکارآفرینی در رشته مهندسی برق در جمع اصحاب رسانه امروز کشور در حوزه صنعت برق و قطعات، خدمات تخصصی بازاریابی انجام نداده است و این یکی از چالش های صنعت برق محسوب می شود.

وی افزود: صنعت برق از جمله صنایع مادر هر کشوری محسوب شده و صنعت برق کشور امروز به خودکفایی رسیده است.

پورسعید با بیان اینکه امروز چالش بزرگ کشور خروج نیروهای متخصص از کشور است، افزود: جوانان مستعد ما پیشرفت خود را در آن سوی مرزها می بینند و این یکی از بزرگ‌ترین زیان ها در کشور است.

این مقام مسئول اضافه کرد: یکی دیگر ازچالش های ما این است که متخصصین از کشور خارج می شوند در حالیکه برای ادامه کاربه آنها  نیازمند حضور جوانان هستیم، بنابراین جوانان باید به خودباوری برسند و اعتماد به نفس داشته باشند.

پورسعید ادامه داد: قیمت گذاری و درآمد پایین مهندسان برق یکی دیگر از چالش ها و فرصت های اشتغال وکارآفرینی در رشته مهندسی برق است که این قشر  با وجود فعالیت در بازار، درآمد کافی کسب نمی کنند.

رییس انجمن صنایع همگن برق و الکترونیک استان اصفهان گفت: به دلیل عدم استاندارهای قوی در بخش صادرات موقعیت هایی که درزمینه صادرات برای صنعتگران ایجاد می شود تحت استاندارد خاصی قرار نمی گیرد و بعضا در این راه  به مشکل برمی خوردند در صورتیکه در این حوزه باید محصولات مطابق استاندارد مشخص و با کیفیت تولید گردد.

از بین رفتن امید و توهم موفقیت آسانسوری یکی از چالش های امروز در صنعت برق کشور است

در ادامه نشست مدیرعامل شرکت ماهر محور موفقیت گفت: اولین چالش  ما در کشور از بین رفتن امید در بین آحاد جامعه است و توهم موفقیت آسانسوری یکی دیگر از چالش های کشور محسوب می شود.

حسین فرهادی با بیان اینکه موفقیت آسانسوری مهم ترین چالش در جامعه است، گفت: در چامعه مهندسین ما تولید مدرک مهندسی بسیار بالاتر از خود مهندسی در کشور است و نظام آموزشی غلط در کشور از دیگر چالش های صنعت برق در کشور است.

این کارآفرین برترصنعت برق با اشاره به ضرورت صادرات به عنوان یکی از نیازهای کشور بیان کرد: در حال حاضر صادرات در کشور ما از نوع صادرات نیروی انسانی است که بابت آن نیز پول دریافت نمی کنیم.

فرهادی ادامه داد: در شرایط ناامیدکننده است که می توان  با تکیه بر تخصص و مهارت و اعتماد به نفس و خودباوری به موفقیت رسید.

وی با بیان اینکه ما در شرکت ماهر بر روی تفکر دانش پذیران کار می کنیم، گفت: در مرحله نخست باید مهارت عمومی یعنی مذاکره، اقناع، نحوه ارتباط با کارگر و کارفرما  و در مرحله بعد مهارت های تخصصی به مهندسان برق آموزش داده شود.

فرهادی با اشاره باینکه در شرکت ماهر آموزش ها به صورت مهارت محور  است ، توضیح داد: صنعت برق تنها معطوف به تولید نیست و این صنعت شامل مشاوره، تعمیرات، آموزش، تامین کننده، فروشنده تجهیزات در بین کشورهای همسایه، بازاریابی صنعتی و غیره است.

در ادامه نیز حسن فرهادی بیان داشت: از جمله ضعف های دانشگاه ها در کشور این است که افراد را برای گذشته آماده می کنند نه برای آینده، در حالیکه باید یک تحول اساسی در دانشگاه ها صورت گیرد.

وی در ارتباط با آموزش مهارت ها در شرکت ماهرگفت: در حوزه مهندسی برق نیازمند دو ‌نوع مهارت عمومی و ‌تخصصی هستیم که بخش بزرگی از این  چالش ها به سیستم موجود مربوط است.

این کارآفرین برتر ادامه داد: یکی از چالش ها در این صنعت برندسازی و شبکه سازی افراد در این حیطه است و برقراری ارتباط موثر با دیگران است.

فرهادی تصریح کرد: در حوزه مهندسی صنعت برق اگر چالش هایی از جمله  تبادل ارز، جابجایی ماشین آلات و … برطرف گردد، بهترین فرصت برای صادرات دراین حوزه مهیا می شود.

وی گفت: شرکت ماهر محور موفقیت در صنعت آموزش با برگزاری دوره های آموزشی صنعتی دررشته برق و آلمان، ترکیه و …یکی از قوی ترین مجموعه های آموزشی صنعتی در خاورمیانه است.

بنیانگذار مجموعه آموزشی ماهر محور موفقیت اظهار کرد: این  شرکت یک هلدینگ آموزشی و اجرایی فعال در صنعت برق و مکانیک است که با اجرای بیش از ۲۰۰ پروژه صنعتی در صنایع عمرانی ، نظامی، فولاد ، پتروشیمی ، غذایی ، دارویی و … یکی از شرکتهای پیشتاز در صنعت برق و اتوماسیون صنعتی کشور است.