مدیر مرکز مدیریت بحران فرمانداری کاشان بر اهمیت رعایت قوانین و مقررات بهداشتی در مراحل ذبح و عرضه گوشت در شهرستان کاشان تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری پیداگرنیوز،هادی کاشانی نژاد، مدیر مرکز مدیریت بحران فرمانداری کاشان، در مصاحبه‌ای با خبرنگار پیداگر نیوز، اظهار داشت: بر اساس قوانین و مقررات بهداشتی، تمامی قصابان ملزم به ذبح دام‌های خود در کشتارگاه‌های مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان هستند. گوشت حاصل از این کشتارها باید پس از تأیید بازرسان بهداشتی و با مهر و برچسب مخصوص دامپزشکی عرضه شود. این اقدامات به منظور حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام انجام می‌شود.
کاشانی نژاد با اشاره به آئین‌نامه بازرسی و معاینه بهداشتی گوشت در کشتارگاه‌های کشور، افزود: لاشه‌ها و گوشت‌های ناسالم که توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی غیرقابل مصرف برای انسان تشخیص داده می‌شوند، باید ضبط و امحاء شوند. همچنین، حمل گوشت از کشتارگاه یا سردخانه به مراکز توزیع و فروش بدون رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و بسته‌بندی مناسب ممنوع است.

مدیر مرکز مدیریت بحران فرمانداری کاشان از عموم مردم خواست تا از خرید گوشت از مراکز غیرمجاز و بدون مهر و برچسب دامپزشکی خودداری کنند و گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند. وی همچنین از قصابان خواست تا به قوانین و مقررات بهداشتی پایبند باشند و از ذبح دام در خارج از کشتارگاه‌های مجاز خودداری کنند.
کاشانی نژاد در پایان تأکید کرد که در صورت عدم رعایت این مقررات، با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه، مراتب را به مراجع ذیصلاح اطلاع دهند.